'THE BOX' Tagged Posts

THE BOX: Your peek at its fresh new look 

Although the doors may have been closed, the work did not stop. We want to thank The Conservatory, a BOX Resident, for donating renovations in order to maintain a safe and accessible dance studio for all abilities. THE BOX has new flooring, a fresh new coat of paint, and distance grids. Beyond aesthetic appeal, THE BOX has bolstered its safety protocols, and…

Project Update: The Box Seating Improvement

With the support of the Rotary Club of Cataraqui-Kingston and H’art supporters, we delivered THE BOX Seating Improvement Project and its goal to provide more accessible seating options and better sight-lines for audience members attending productions in our community-theatre space, THE BOX. In late August, three sets of 3-tier “tip’n’roll” bleacher-style seats were delivered and assembled and now provide seating for 76…