THE BOX: Your peek at its fresh new look 

Although the doors may have been closed, the work did not stop. We want to thank The Conservatory, a BOX Resident, for donating renovations in order to maintain a safe and THE BOX with a fresh coat of paint and shiny dance flooraccessible dance studio for all abilities. THE BOX has new flooring, a fresh new coat of paint, and distance grids. Beyond aesthetic appeal, THE BOX has bolstered its safety protocols, and rigorous health and sanitation practices based on best practices and government guidelines.

About The Conservatory

The Conservatory “actively partners with groups and individual members of our regional community to offer inclusive arts participation, education, performance, and outreach experiences as a demonstration of our respect for the inherent dignity and value of all people.”  As they note, we share many of our core beliefs about the importance of community, accessibility, inclusion, sustainability, and collaboration in the arts.